Засилено полицейско присъствие във врачанското село Малорад след задържането на

...
 Засилено полицейско присъствие във врачанското село Малорад след задържането на
Коментари Харесай

Кметът на Малорад, след като беше хванат да шофира дрогиран: Току-що си бях изпил хапчетата

 

Засилено полицейско наличие във врачанското село Малорад след задържането на кмета Иво Иванов. Той бе заловен зад кормилото след приложимост на опиати.

Претърсват се всички негови парцели за опиати и оръжие

При инспекция с полеви тест кметът е заловен с кокаин и арестуван. Едни отказваха да разясняват, а други отказваха да повярват.

Иво Иванов е бил арестуван, а след това освободен. Казва, че спрял непринудено и не е бягал от полицията, каквато е първичната информация.

 Проф. Георги Рачев: Очакват ни най-малко 10 извънредно горещи дни Тази сутрин 2 мин. Проф. Георги Рачев: Очакват ни най-малко 10 извънредно горещи дни  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  6 депутати напущат групата на „ Величие “, тя се разпада България 3 мин. 6 депутати напущат групата на „ Величие “, тя се разпада  Крадец на диаманти в София: Кой е мъжът, отмъкнал пръстен за над 16 000 лева? Тази сутрин 3 мин. Крадец на диаманти в София: Кой е мъжът, отмъкнал пръстен за над 16 000 лева?  Внезапно умря 25-годишен български артист България 1 мин. Внезапно умря 25-годишен български артист  Италианските управляващи покачиха степента на паника на о. Стромболи (ВИДЕО) Светът 1 мин. Италианските управляващи покачиха степента на паника на о. Стромболи (ВИДЕО)  Двама ухапани от акула: Докато честват 4 юли на плаж в Тексас Светът 2 мин. Двама ухапани от акула: Докато честват 4 юли на плаж в Тексас  Проф. Георги Рачев: Очакват ни най-малко 10 извънредно горещи дни Тази сутрин 2 мин. Проф. Георги Рачев: Очакват ни най-малко 10 извънредно горещи дни  Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец Advertorial 2 мин. Посрещни лятото с телевизия от А1 на специфична цена от 8,99 лева на месец  6 депутати напущат групата на „ Величие “, тя се разпада България 3 мин. 6 депутати напущат групата на „ Величие “, тя се разпада  Крадец на диаманти в София: Кой е мъжът, отмъкнал пръстен за над 16 000 лева? Тази сутрин 3 мин. Крадец на диаманти в София: Кой е мъжът, отмъкнал пръстен за над 16 000 лева?  Внезапно умря 25-годишен български артист България 1 мин. Внезапно умря 25-годишен български артист  Италианските управляващи покачиха степента на паника на о. Стромболи (ВИДЕО) Светът 1 мин. Италианските управляващи покачиха степента на паника на о. Стромболи (ВИДЕО)  Двама ухапани от акула: Докато честват 4 юли на плаж в Тексас Светът 2 мин. Двама ухапани от акула: Докато честват 4 юли на плаж в Тексас

„ Само да ви обясня, че аз пия доста хапчета и преди малко си бях изпил хапчетата и бях тръгнал да вечерям в Бяла Слатина. Не е загадка за никой с тези подправени проби, дават го и по малкия екран. Докато не се потвърди имам или нямам виновност, тези нелепости, които се пишат “, сподели Иво Иванов.

Случая разяснява и вътрешният министър Калин Стоянов.

„ Отнет е автомобилът, ще изчакаме и резултатите от кръвната проба, защото въпреки всичко става въпрос за длъжностно лице, кмет на обитаемото място. Неговата проба ще бъда направена предпочитано “, изясни той.

Преди две седмици в община Борован се организираха изключителни избори за общински съветници, откакто видеозапис от есента сподели по какъв начин в Малорад се дописват преференции за избрани претенденти.

Новият избор бе извоюван изрично от партия „ Възраждане “.

„ Всичко е на политическа основа, беше ясно, аз бях предизвестен, че ми се готвят такива неща, политически, с цел да могат да ме смъкват от поста “, съобщи кметът на Малорад.

Междувременно напрежението в общината ескалира. Преди дни бе подпалена равнища на фамилията на общински консултант, а пострадалите се усъмниха в кмета на Малорад. Той отхвърли.

Тази нощ още веднъж е имало палеж – пламна масив на фермер, непосредствен до ръководителя на локалния парламент. 

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР